GOUD OP JE BORD VOOR IEDEREEN DIE VAN SPORT EN LEKKER ETEN HOUDT Hoe kun je lekker en toch gezond koken? Is het mogelijk verantwoord te eten zonder daarvoor uren in de keuken te staan? Kun je iets speciaals bereiden als je voor de ingrediënten niet eerst de hele stad af wilt reizen? En kan de voeding bijdragen aan een topprestatie? Jazeker! Dat bewijst het nieuwe sportieve kookboek Goud op je bord. Goud op je bord bevat tientallen recepten van verantwoorde, lekkere en eenvoudig te bereiden gerechten. De gerechten zijn onderverdeeld in ontbijtgerechten, lunchgerechten, tussendoortjes, maaltijdsoepen en hoofdmaaltijden voor alle seizoenen. BESTEL NU EN JE BENT VERZEKERD VAN DE ONTVANGST VAN GOUD OP JE BORD VOOR 20 NOVEMBER 2011 Naast de recepten vind je in het boek interviews met topsporters als Esther Vergeer, Siem de Jong, Marianne Vos en Bram Som en met toptalenten buiten de sport als Arko van Brakel, Philip de Roo en Marco Hoogerland. Zij delen hun visie op de betekenis van voeding voor topprestaties en presenteren hun favoriete gerechten. Natuurlijk ontbreken ook de recepten en prachtige foto’s van deze gerechten niet. Goud op je bord is een prachtig boek om cadeau te geven, of te krijgen. BESTELLEN? GA NAAR WWW.GOUDOPJEBORD.NL € 24,95 (incl. btw) Pagina 36

Pagina 38

Interactieve web boek, deze PDF of studiegids is levensecht online geplaatst met Online Touch en bied het online bladerbaar uitgeven van digitale onderzoeksrapporten.

Sport & Geneeskunde nummer 5 | December 2012 Lees publicatie 18Home


You need flash player to view this online publication