32 CLUBS “DE TREND DAT ER GEKOOKT WORDT, ZET HOE DAN OOK DOOR” sport, maar ook gezond eet. Menig sportkantine biedt echter verleidingen die moeilijk te weerstaan zijn. Maar lekker eten en drinken kan ook op een verantwoorde manier. Erik te Velthuis, drijvende kracht achter het Topsportrestaurant op Papendal en Cor Onderstal, chef kok van Bilderberg Hotel De Buunderkamp, weten als geen ander hoe je dat in de praktijk brengt. Twee ervaren rotten in het vak over hypes Bij een gezonde leefstijl hoort niet alleen dat je geregeld GEZONDER KOKS ERIK TE VELThuis (PAPENDAL) EN COR ONDERSTAL (BILDERBERG) OVER DE SPORTIEVE KEUKEN en conservatisme in de keuken, superfoods, ‘verantwoorde’ tussendoortjes en de gezonde sportkantine in de praktijk. | Door: Friso Schotanus| Pagina 31

Pagina 33

Scoor meer met een online winkel in uw artikelen. Velen gingen u voor en publiceerden PDF-en online.

CENTER COURT | nummer 2 2015 Lees publicatie 47Home


You need flash player to view this online publication